Ročni vlačilec do 3000 kg M9

ročni vlačilec

Ročni vlačilec do 3000 kg. Izredno zanesljiv in močan tovorni vlačilec, z minimalnim radijem  obračanja. Ta 3 kolesni ročni vlačilec je primeren tako za notranjo kot za zunanjo uporabo. V kletki lahko prevažamo manjše pakete in škatle.  Tovorni vlačilec je primeren za vrtne centre, kmetijstvo, šole, bolnišnice in industrijske hale.

Ročni vlačilec do 3000 kg s posebnim prijemalom za trgovinske vozičke v trgovskih centrih. Ta tovorni vlačilec ima tudi daljinski upravljalnik, da nadzorujemo smer vožnje.tovorni vlačilec za trgovinske vozičke

Ročni vlačilec zavzame zelo malo prostora pri vožnji v dvigalu, v avtu in pri shranjevanju, saj ima zložljivo krmilno ročico, ki se zloži pod osnovni stroj.

Dovoljena obremenitev kletke vozička je 300 kg . Tovorni vlačilec deluje do naklona 15% . Vlečna zmogljivost vozička na ravnem terenu je 3000 kg.

Ročni vlačilec je opremljen z elektromehansko parkirno zavoro.

Ročni vlačilec ima serijsko vgrajene zmogljive trakcijske baterije, ki omogočajo zelo veliko število polnilnih ciklov. Opcijsko Gel baterije.

Tovorni vlačilec je enostaven za vzdrževanje in uporabo.

Ta ročni vlačilec je na voljo z bogato izbiro dodatne opreme; vlečne kljuke po izbiri ali želji naročnika, različni priključki in košare za na kletko.

Pišite: 24/7 po E-mail: mefisto@siol.net

Pokličite: Tel.: 041-746-733

vsak delovnik med 8:00-15:00 ( Nataša )