Električni transporter z opcijami nadgradnje

Električni transporter je ustvarjen za prevoz materiala in prtljage. Delovanje do 30% naklona. Ta specialni električni transporter je dobavljiv v standardnih izvedbah, po želji naročnika pa lahko izdelamo električno vozilo tudi z nadgradnjo po meri.

električni voziček JESPILElektrični voziček je neslišen. Ne povzroča hrupa in ne moti mimoidočih, zato je primeren za čiščenje v urbanih okoljih. Električni transporter je brez izpustov škodljivih plinov, zato je primeren za rokovanje z materialom na paletah v zaprtih prostorih. Električni voziček JESPI se uporablja na letališčih za prevoze tovora in na postajah za prevoz prtljage. V bolnišnicah je električni voziček za prevoz sanitetnega materiala in perila.

Električni voziček je vsestranski za različne delovne razmere. Deluje do maksimalnega naklona 30% pri polni obremenitvi. Deluje na vseh vrstah površin, za zunanjo in notranjo uporabo.

Električni transporter je enostaven za vzdrževanje in uporabo.

Vsa vozila Zallys so izdelana iz visokokakovostnih materialov in so CE certificirana v skladu z najnovejšo evropsko normativo. Izdelano v Italiji!

Prospekt v slovenščini: električni voziček JESPI

Pišite: 24/7 po E-mail: mefisto@siol.net

Pokličite: Tel.: 041-746-733

vsak delovnik med 8:00-15:00 ( Nataša )