Električni vlačilec, tovorni vlačilec, ročni vlačilec in transporter

Ročni električni vlačilec oziroma tovorni vlačilec pridobiva vse večjo veljavo v vseh gospodarskih panogah. Električni transporter se uporablja kot komunalno vozilo za urejanje parkov, pokopališč in javnih površin. električno vozilo R6  Uporablja tih električni pogon in ne povzroča hrupa.  Je neslišno in ne moti sprehajalcev. Električni vlačilec je brez izpustov strupenih plinov in ne onesnažuje okolja! Specialni ročni vlačilec je ekološko sprejemljivo vozilo! Nepogrešljiv je v kmetijstvu in vrtnarskih centrih.Zaradi električnega pogona, ki ne povzroča izpustov, je primeren tudi za vožnjo v zaprtih prostorih kot so bolnišnice, letališča in industrijske hale.

Električni vlačilec je nepogrešljiv za vleko v različnih industrijskih panogah, za hitro dostavo v skladiščih in na proizvodnih linijah. električni voziček M12Električni vlačilec ima zmogljiv akumulator, ki omogoča neprekinjeno dnevno delo, velika izbira vlečnih priključkov pa neomejene možnosti uporabe. V industriji se vlečni električni voziček največ uporablja kot vlačilec za manipulacijo tovora v skladiščih. V bolnišnicah je električni vlačilec namenjen za prevoze sanitetnega materiala in perila. Vsi vlačilci so opremljeni s kompaktnimi gumiranimi kolesi, ki omogočajo enostavno premikanje težkih bremen, ne glede na strukturo in naklon tal.

Ročni  vlačilec in transporter proizvajalca Zallys je primeren za vse vrste podlag. Na voljo so standardne izvedbe, po želji naročnika pa izdelamo tudi nadgradnje po meri.

Hitri pregled glede na namen:

Ročni električni vlačilec 

električni vlačilec M4

Najbolj vsestranska modela sta ročni vlačilec M12 in ročni vlačilec M4. Različne vlečne kljuke omogočajo vleko raznih  platform, prikolic in vozil.

Nakladalni vlačilec   (prekucniki, transporterji, delovne ploščadi, transportni vozički )

električni transporter XT505

Vsestransko uporaben je električni vlačilec JESPI in podaljšan električni transporter JESPI L. Obe vozili sta dobavljivi z različnimi nadgradnjami, odvisno od namena uporabe.

električno vozilo samokolnica BRIO

Električna samokolnica primerna za celodnevno delo. Samokolnica na električni pogon je dobavljiva z nadgradnjami.

Električni vlačilci s sediščem  in prtljažnim prostorom

električni voziček s sediščem JACKL

Električni vlačilec s sediščem JACK je primeren za prevoze manjših tovorov. Električni vlačilec je dobavljiv z različnimi namenskimi nadgradnjami tovornega prostora.

Vsi vlačilci  so primerni za razne površine, delujejo tudi na nagibnih terenih.

Več o nakladalnem  vozilu JESPI: Električni vlačilec z opcijami nadgradnje

Več o vlačilcu M4: Električni vlačilec do 5000 kg

Več o vlačilcu M12: Električni vlačilec do 1000 kg

Pišite: 24/7 po E-mail: mefisto@siol.net

Pokličite: Tel.: 041-746-733

vsak delovnik med 8:00-15:00 ( Nataša )