Električni vlačilec do 1000 kg

Električni vlačilec Zallys M12 z nagibno vlečno električno kljuko (Z172.750-1)

Ročni vlačilec lahko vleče, potiska in usmerja tovore do nosilnosti 1000 kg.

električni vlačilec M12 osnovaKompaktni ( širine samo 55 cm )  ročni vlačilec nosilnosti 1000 kg z nagibno vlečno električno kljuko je najboljši v svojem razredu industrijskih vlačilcev. Električni vlačilec je brez izpustov škodljivih plinov. Vlačilec je neslišen in ne moti zaposlenih. Električni vlačilec je zelo okreten tudi v ozkih prostorih. Zelo učinkovit električni vlačilec in enostaven za uporabo!

Električni vlačilec skorajda ne potrebuje vzdrževanja.

Ročni vlačilec povečuje produktivnost, zmanjšuje obseg in napore ročnega dela, izboljšuje varnost in povečuje hitrost premika tovorov.

električni vlačilec M12Električni vlačilec je idealen za različne potrebe, predvsem  se uporablja za logistiko v bolnišnicah, industriji, na letališčih, v farmacevtskih podjetjih in v skladiščih.

Izbirate lahko med veliko dodatne opreme, odvisno od namena uporabe, izbira je tudi pri električnem pogonu ( akumulator:30/45Ah ali 80 Ah.)

Prospekt v slovenščini: električni vlačilec M12 slo  

Ročni vlačilec Zallys je izdelan iz visokokakovostnih materialov in je CE certificiran v skladu z najnovejšo evropsko normativo. Izdelano v Italiji!

Pišite: 24/7 po E-mail: mefisto@siol.net

Pokličite: Tel.: 041-746-733

vsak delovnik med 8:00-15:00 ( Nataša )